Despre noi

Despre noi icon-flag-ro

Bikeservice.ro este o companie tânără, care a fost înființată în anul 2009. Lânga repararea bicicletelor ne ocupăm și de închiriarea lor, și de turism local (vizitarea orașuli Oradea, cu sau fără bicicletă cu ghid atestat).

Deplasarea rapidă, aerul curat și un mediu plăcut este foarte important pentru noi, de aceea promovăm mersul cu bicileta, o alternativă ecologică pentru deplasare în oraș, și nu în ultimul rând, sănătoasă.

Bemutatkozás icon-flag-hu

A bikeservice.ro egy fiatal vállalkozás, melyet 2009-ben alapitottunk és lassan családi valalkozássá növi ki magát. A biciklik javitásán kivül foglalkozunk bérbeadással és idegenvezetessel is, kétkeréken vagy akár gyalogosan. Mi magunk is kétkerekű járművekkel közlekedünk, így ismerjük ennek előnyeit.

Fő célunk, hogy egy 200.000- es lakosu városban az emberek ne csak autóval közlekedjenek, hanem nyissanak az alternativ és környezetbarát közlekedés felé mely egy jobb levegőjű, kevésbé zajos városi környezetet eredményezne, ahol jó élni és ahol a bicikliseknek ugyanolyan jogai legyenek mint bármelyik közlekedésben résztvevő társuknak.