Cum cumpăr?

COMANDA PE SITE :

n momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul CUMPARA din pagina produsului sau din listele de categorie. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi.In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDA,specificand  numele Dumneavoastra, o adresa de e-mail si un numar de telefon valid. Fara aceste informatii complete nu vom putea procesa comanda Dumneavoastra.

TRANSPORT SI LIVRARE

Pentru comenzi cu valoarea de minim de 500 RON (inclusiv TVA) livrarea se va face gratuit in Oradea, de catre curierii Bikeservice. La comenzile cu valoare mai mica de 500 RON fara TVA se percepe o taxa de livrare de 18 RON, care este inclusa in factura Dumneavoastra.Livrarea in provincie se efectueaza printr-o firma de curierat rapid, Urgent Curier,Fan Curier,Nemo,aveti  obligatia de a verifica continutul coletului inainte de a semna de primire, pentru ca acesta sa fie complet si corespunzator cu factura.

Bikeservice isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dvs. va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram.

IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

Livrarile in Oradea se fac in maxim 24 de ore lucratoare, iar pentru provincie in maxim 72 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari Bikeservice si de Dumneavoastra.

Bikeservice livreaza in afara Oradiei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.
Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Bikeservice nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

DOCUMENTE (FACTURI, CHITANTE, GARANTII)

Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii.

TAXA VERDE

n conformitate cu prevederile legale (Directiva europeana EC/96/2002 si HG 448/2005), la vanzarea produselor electronice, electrocasnice si IT, magazinul nostru are obligatia de a incasa si varsa mai departe, catre asociatiile specializate ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si RoREC (Asociatia Romana pentru Reciclare) taxa verde.

TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.bikeservice.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina:

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. Bikeservice nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare, produse care nu sunt pe stoc, clienti care nu au mai comandat de la noi sau care nu si-au onorat comenzile anterioare), pentru onorarea unor comenzi, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.bikeservice.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Garantia se solutioneaza la sediul Bikeservice prezentat in pagina de contact de prin repararea, inlocuirea produsului defect sau rambursarea contralavorii acestuia (stornarea facturii de vanzare), alegerea apartind Bikeservice. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi suportata de catre client.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, fotocopii dupa factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Declaratie de raspundere

 

Bikeservice.ro NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA pentru accidente, daune sau alte prejudicii rezultate in urma posesiei sau utilizarii vreunuia dintre produsele pe care le-a expediat, din ORICE motiv, inclusiv urmatoarele (desi nu limitat la acestea): uz necorespunzator, defecte de proiectare sau productie, asamblare incorecta sau necorespunzatoare, avarii in urma expedierii sau manipularii. Cumparatorul si/sau utilizatorul va consimti in momentul achizitionarii vreunui produs de la Bikeservice.ro ca nu va invinovati nici unul dintre angajatii, reprezentantii ori activele Bikeservice.ro. Cumparatorul si/sau utilizatorul isi va asuma intreaga repsonsabilitate pentru a obtine si a se folosi de echipamentul de protectie necesar, in conformitate cu recomandarile producatorului. Aditional, cumparatorul/utilizatorul va accepta ca ciclismul, in orice fel ar fi el practicat, este o activitate inerent periculoasa din care pot rezulta accidentari serioase, chiar moartea, si va accepta sa isi insuseasca instruirea si supervizarea, precum si toate materialele de siguranta, necesare practicarii acestor activitati.Bikeservice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici una dintre eventualele greseli de tipar ce apar pe aceasta pagina web.

Fotografiile produselor afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Aceste conditii de raspundere si garantie se pot schimba fara o notificare prealabila.

AM CITIT ACEST ACORD SI ACEASTA DECLARATIE DE RASPUNDERE SI AM INTELES IN TOTALITATE CONTINUTUL LOR. AM INTELES, DE ASEMENEA, CA ACESTA REPREZINTA O DECLARATIE DE RASPUNDERE CUPRINZATOARE, ATAT PENTRU PERSOANA MEA, CAT SI PENTRU COPIII MEI MINORI SI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZITIONATE DE MINE DE LA Bikeservice.RO.

Bikeservice RECOMANDA CU TOATA CONVINGEREA CA, IN TIMPUL PRACTICARII CICLISMULUI, UTILIZATORUL SA SE FOLOSEASCA INTOTDEAUNA DE ECHIPAMENTUL DE PROTECTIE ADECVAT, ACESTA INCLUZAND CASCA, GENUNCHERE, COTIERE, MANUSI (DUPA CAZ SI APARATOARE PENTRU COLOANA, OCHELARI DE PROTECTIE). DATI-VA INTOTDEAUNA CU BICICLETA IN LIMITA ABILITATILOR VOASTRE.